3 August 2017

Nak Tambah Berat Badan Tak?

Assalamualaikum. Alhamdulillah anak2 dara Cikgu Lia semua dah tidur. So masa umminya untuk setelkan hutang blog yang belum di bayar.

Cabar diri untuk masukkan entry setiap hari, Ya Allah mudah2an diberi kekuatan dan kelapangan.

Kali ni macam nak cerita tentang tambah berat badan. Jarang sebenarnya orang yang kurang berat badannnya. Tapi ada. So why not kita cerita sikit kan.😃

Mudah je. Hanya consume set 3 beradik ni. InsyAllah berat badan akan naik secara cantik dan ideal dengan ketinggian kita. Dan yang paling penting BMI kita cantik.

SET TAMBAH BERAT BADAN

💜 B-Complex



Sebab apa perlu ambil B-Complex? 

Shaklee membekalkan kesemua 8 jenis vitamin B-Complex yang sangat penting untuk tubuh.
Ia mengawal kadar metabolism tubuh dan membina sel-sel baru dan DNA.

  • Vitamin B1 (Thiamine) membantu menambah selera makan
  • Vitamin B3 (Niacin) membantu tumbesaran dan perkembangan yang normal
  • Vitamin B1, B2 dan B6 membantu metabolism protein, lemak dan karbohidrat

💜Vita-Lea



23 jenis multivitamin dan multimineral terbaik dari Shaklee. Masalah kurang berat badan biasa dikaitkan dengan badan kekurangan nutrisi. Pengambilan Vita-Lea akan membantu memberi makanan kepada sel-sel tubuh agar dapat berfungsi dengan sempurna dan membantu stimulasi metabolism tubuh.

  • Memberi tenaga kepada tubuh
  • Melambatkan proses penuaan
  • Menguatkan kuku, rambut dan mencantikkan kulit

💜Meal Shakes



Mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat penting untuk tubuh. Juga kaya dengan protein yang akan membantu membina sel-sel dalam badan dan membina otot untuk mendapat bentuk badan yang cantik. Meal Shakes minuman segera yang sedap dan ia sesuai untuk orang dewasa dan kanak-kanak kerana ia boleh menambah selera makan.

  • Agen detoksifikasi – membantu mudah lawas dan mengelak sembelit
  • Agen antioksidan – vitamin A, C, E, Zink dan selenium
  • Sumber tenaga segera

KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

✔Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
✔Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
✔Semulajadi
✔Berkesan
✔Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
✔Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

✔Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
✔Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:

✔Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
✔Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
✔Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
✔Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

✔Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
✔Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

No comments:

Post a Comment

Aura Serikan Diri Anda

Osemsuplemen © . Template by MaisarahSidi.com