10 August 2017

Hidup Lebih Baik Dengan Shaklee


Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dan memberi peluang untuk kami berkongsi dengan anda mengenai siapa kami dan apa yang kami miliki dan tawarkan.

Sebagai peneraju syarikat nutrisi semula jadi di A.S., dengan sejarah yang bermula dari 1915, Shaklee telah menjadikan masyarakat lebih sihat selama lebih 60 tahun. Kami menawarkan produk nutrisi semula jadi dan penjagaan peribadi berkualititinggi, serta produk kegunaan rumah mesra alam yang telah membantu jutaan orang menikmati kehidupan yang lebih sihat.

Dan kami menjadikannya sebagai sebahagian daripada tanggungjawab kami untuk memelihara dan memastikan kesihatan planet.

Sewaktu hijau hanyalah sekadar warna dan perkataan terbiodegradasi masih belum digunakan, kami telahpun menjadikannya sebahagian daripada kami. Malah, seawal 1960, kami telah menghasilkan pembersih terbiodegradasi yang pertama.

Kami juga merupakan syarikat pertama di dunia yang memperolehi pensijilan Climate Neutral™ yang mengimbangi pelepasan CO2 kami, memberikan impak bersih sifar kepada persekitaran. Kami melakukannya kerana kami percaya bahawa amat penting bagi kita semua menunaikan tanggungjawab kita untuk menjadikan masyarakat dan planet ini lebih sihat.

Dengan berbuat demikian, kami percaya setiap sumbangan yang kami berikan akan membawa perubahan besar yang ingin kami lihat berlaku di dunia kita.

Kami juga berbangga dapat menjalin kerjasama dengan salah seorang pengubah dunia tersohor masa kini – Pemenang Anugerah Keamanan Nobel Prof. Wangari Maathai, pengasas Green Belt Movement yang telah memperbaiki kehidupan jutaan rakyat Afrika melalui penanaman pokok; Prof. Daniel Esty, penulis buku Green to Gold memberi sorotan kepada beberapa syarikat dengan amalan perniagaan yang bukan sekadar menjana keuntungan malah memberi manfaat kepada alam sekitar; dan penjelajah terkemuka dunia Will Steger, yang mana penerokaan Kutub beliau telah membuka mata dan membina kesedaran mengenai kesihatan rantau alam semula jadi paling sensitif dunia dan apa yang boleh dilakukan untuk memperbaikinya.

   Roger Barnett
   Pengerusi & CEO

Kami juga berbesar hati kerana Nobel Laureate Dr Elizabeth Blackburn, perintis penyelidikan dalam sains kesihatan telah menyertai kami sebagaiLembaga Penasihat Saintifik Shaklee.

Di Shaklee, kami percaya setiap individu bertanggungjawab melaksanakan amanah yang diberikan untuk menjadikan dunia ini lebih baik dan lebih selamat demi anak-anak dan generasi kita yang seterusnya. Produk yang kami hasilkan, peluang yang kami tawarkan, dan inisiatif yang kami sokong membuktikan bahawa anda boleh menjalani kehidupan yang seiring dengan nilai dan kepercayaan anda, dan di masa yang sama mampu menjana pendapatan yang hebat.

Kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mencipta masa hadapan yang lebih sihat, lebih selamat dan lebih baik untuk anda, keluarga anda, dan planet kita.


KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

 • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
 • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
 • Semulajadi
 • Berkesan
 • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
 • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

 • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
 • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
 • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
 • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
 • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
 • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

 • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
 • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

No comments:

Post a Comment

Aura Serikan Diri Anda

Osemsuplemen © . Template by MaisarahSidi.com