22 February 2018

11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee

Assalamualaikum. Salam Sejahtera semua. Alhamdulillah sebelum ni kita dah bincang tentang Bagaimana Merawat Gastrik Dengan Vitamin. Jadi kali ni Cikgu Lia berlapang dada ingin kongsikan 11 Testimoni yang berkaitan dengan Gastrik.

Kita lihat 11 Testimoni tersebut :


11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee
TESTIMONI SET GASTRIK 1

11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee
TESTIMONI SET GASTRIK 2

11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee
TESTIMONI SET GASTRIK 3

TESTIMONI SET GASTRIK 4

11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee
TESTIMONI SET GASTRIK 5

11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee
TESTIMONI SET GASTRIK 6

11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee
TESTIMONI SET GASTRIK 7

11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee
TESTIMONI SET GASTRIK 8

11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee
TESTIMONI SET GASTRIK 9

11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee
TESTIMONI SET GASTRIK 10

11 Testimoni Terkini Set Gastrik Vitamin Shaklee
TESTIMONI SET GASTRIK 11


MENGAPA PERLU BELI DARI SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.
  • Saya juga akan memberikan cadangan vitamin mengikut badget kemampuan anda.

KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan ID: 1255688
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram KLIK LINK : +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya.
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

Jika anda berminat membuat pembelian vitamin Shaklee secara online menggunakan Kad Kredit/Kad Krebit anda? Boleh klik imej dibawah :


Atau Daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 
Boleh klik imej bawah untuk Daftar Express jadi ahli Shaklee.



PENGHANTARAN

  • Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. 
  • COD sekiranya perlu jika anda berhampiran dengan kawasan saya.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Vitamin Shaklee Anda


Nur Amalia Binti Hasan Zaki (CikguLia)
SMS/WhatsApp : +601110686030
Personal FB :Amal Liya
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : @vitamin.cikgu
Email : nuramalia1431@gmail.com


"A Journey Of A 1000 Miles Begins With A 1st Step" ~LaoTzu~

21 February 2018

5 Vitamin Atasi Gastrik Tanpa Ubat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera untuk semua. Siapa yang pernah alami Gastrik? Sakit juga kan. Macam tahu tahu je tapi bukan diri sendiri pun. Ada saudara yang kena gastrik semasa drive dan terpaksa berhenti kerana sakit yang amat sangat. Jom kita kenali serba sedikit tentang Gastrik. 


5 Vitamin Atasi Gastrik Tanpa Ubat

Kenali Gastrik 

Penyakit yang sangat biasa dialami di kalangan org dewasa ialah gastrik. Sekiranya kita mengalami sakit perut apabila tidak makan atau makan lambat, perkataan yang sering kita dengar adalah gastrik. Istilah gastrik seringkali disalahgunakan apabila seseorang itu mengalami sakit perut namun ianya belum menentukan samada sakit perut disebabkan gastrik atau pun sebaliknya.

Apa Itu Gastrik?

Gastrik atau istilah perubatannya gastritis. Sejenis penyakit keradangan pada dinding/ pengalas/ mukosa perut yang mempunyai rawatan yang efektif. Lazimnya keradangan berlaku berpunca daripada jangkitan bakteria helicobacter pylori (H. pylori) yang turut menjadi penyebab utama kepada kebanyakan ulser perut.

Gastrik Terbahagi Kepada 3 Jenis :


  • Gastritis ringan
Inflamasi (pembengkakan) pada bahagian lapisan perut bersentuhan dengan makanan.
5 Vitamin Atasi Gastrik Tanpa Ubat
  • Gastritis berat
Berlaku kecederaan (luka) berpanjangan pada bahagian lapisan perut yang bersentuhan dengan  makanan. 1
  • Ulser gastrik (peptic ulcer)
5 Vitamin Atasi Gastrik Tanpa Ubat
Merujuk kepada ulser perut. Ulser memberi maksud sejenis luka terbuka. Darah boleh dikesan dalam muntah atau najis. Secara semula jadi, sel perut kita menghasilkan asid hidroklorik (dengan pH 1 hingga pH 2) yang berfungsi mencerna makanan. Asid ini kuat dan jika terkena tangan, kulit akan terkakis. Sel perut menghasilkan lapisan mukosa (lapisan pertahanan) sebagai pelindung daripada kesan asid hidroklorik.
Pengeluaran atau rembesan asid hidroklorik berlaku apabila ada makanan untuk memulakan proses pencernaan dan gastrik berlaku apabila tiada keseimbangan antara kuantiti rembesan asid hidroklorik (terlalu banyak) dengan kekuatan lapisan pertahanan (menjadi lemah). Jika lapisan pertahanan ini menjadi lemah, ulser berlaku kerana asid hidroklorik boleh sampai ke sel dan menyebabkan keradangan.

8 Punca Berlaku Gastrik adalah:


5 Vitamin Atasi Gastrik Tanpa Ubat
  1. Pengambilan alkohol yang kerap dan berlebihan.
  2. Penggunaan ubat anti keradangan yg bukan steroid (non-steroida, anti-inflammatory drugs) seperti aspirin dan ibuprofen. Ubat-ubat ini selalunya diberikan oleh doktor untuk merawat sakit keradangan sendi (arthritis) dan keradangan lain. Ubat ini boleh menyebabkan gastrik jika diambil dalam jangka masa yang agak lama.
  3. Jangkitan virus, kulat atau bakteria. Bakteria yang seringkali dikatikan dgn penyakit ini dan merupakan penyebab utama adalah Helicobacter pylori. Bakteria ini mudah merebak di kawasan yg kurang bersih dan masuk ke dalam badan manusia melalui makanan atau air yg telah dicemari oleh bakteria ini.
  4. Penyakit autoimmune di mana sistem immunisasi yang sepatutnya berperanan sebagai ketahanan badan terhadap penyakit telah menyerang sel-sel di permukaan dinding perut dan menyebabkan kurang penghasilan asid, enzim dan mukus oleh sel tersebut. 
  5. Refluks hempedu (bile reflux) - refluks hempedu atau aliran balik hempedu ke dalam perut boleh menyebabkan keradangan pada dinding perut.
  6. Pernicious anaemia - satu penyakit kekurangan darah merah di mana perut tidak dapat menyerap vitamin B12.
  7. Punca lain adalah seperti berlakunya keadaan yang menyebabkan stress melampau seperti trauma, pembedahan major dan luka akibat kebakaran. 
  8. Tidak menjaga waktu makan dengan betul atau skip meal. Perut kita ni umpama kipas tangan, berlipat-lipat.Sepanjang 25cm dan mampu menampung hampir segelen air dan makanan. 

Bagaimana Gastrik Terjadi?
5 Vitamin Atasi Gastrik Tanpa Ubat
Perut kita ni umpama kipas tangan, berlipat-lipat. Sepanjang 25cm dan mampu menampung hampir segelen air dan makanan. Bila perut kosong, tisu perut tadi berlipat-lipat, dan akan mengembang bila ada makanan atau minuman masuk. Di situlah makanan dan minuman akan diproses dan disimpan sebelum dikumuh melalui usus. 


5 Vitamin Atasi Gastrik Tanpa Ubat

Ketika proses pencernaan berlaku, kelenjar pada dinding perut akan merembeskan jus gastrik, enzim dan asid perut untuk membantu pencernaan dan antara asid yang dirembes ialah asid hidroklorik. Asid ni seperti yang kita sedia maklum bersifat menghakis dan jika tidak ada keseimbangan keasidan dalam perut, ia boleh menyebabkan radang yang lebih teruk.


Bagaimana kita nak elak serangan gastrik ini? 


5 Vitamin Atasi Gastrik Tanpa Ubat
AYAT AMALAN UNTUK GASTRIK
Setiap penyakit ada penawarnya. Begitu jugalah dengan gastrik. Penyakit ini boleh pulih seperti sedia kala jika kita berjaya menghindarkan punca-punca berlakunya gastrik. Tapi kita jangan risau. Kita boleh amalkan supplement Shaklee untuk mengelakkan serangan gastrik terjadi. Insyallah gastrik akan sembuh jika terus diamalkan.

Tanda-Tanda Gastrik :


  1.     Sakit ulu hati
  2.     Rasa mual
  3.     Rasa perut kembung
  4.     Kemungkinan pesakit juga akan muntah
  5.     Sendawa (jika berlaku, ianya tidak mengurangkan rasa sakit)
  6.     Rasa kenyang dgn hanya makan dlm kuantiti yg kecil
  7.     Hilang selera makan
  8.     Najis berwarna hitam seperti jalan tar
  9.     Turun berat badan dengan mendadak ( ini peringkat kronik )

Apa Shaklee Boleh Bantu ? Ada 5 vitamin :  

1. Energizing Soy Protien
ESP ini yang kaya dengan kacang soya terpilihnya, bersifat alkali dan mampu membantu meneutralkan lebihan asid hidrolik yang dirembeskan oleh kelenjar perut tadi. 
Nutrien yang terdapat didalam ESP ini juga mampu membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat hakisan oleh asid hidrolik sewaktu proses pencernaan itu berlaku.
2. Peppermint Ginger Plus 


Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan serta mengeluarkan dan menyamankan  angin perut.

3. Ostematrix
Ostematrix ini kaya dengan kalsium yang bersifat alkali yang membantu meneutralkan asid. Sama seperti ESP, ia akan kurangkan keasidan perut. Sebab itulah kita disuruh memimun susu untuk kurangkan gastrik. Kalsium dalam susu akan neutralkan perut.

4. Carotomax
Sejenis anti oksidan semulajadi yang bertindak untuk menjaga lapisan membran perut dan usus disebabkan lebihan asid dalam perut. 

5. Alfalfa Complex





Sifat semulajadinya yang beralkali membantu meneutralkan keasidan dan mengurangkan keradangan. Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut dengan memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.

MENGAPA PERLU BELI DARI SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.
  • Saya juga akan memberikan cadangan vitamin mengikut badget kemampuan anda.

KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan ID: 1255688
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram KLIK LINK : +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya.
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

Jika anda berminat membuat pembelian vitamin Shaklee secara online menggunakan Kad Kredit/Kad Krebit anda? Boleh klik imej dibawah :


Atau Daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 
Boleh klik imej bawah untuk Daftar Express jadi ahli Shaklee.



PENGHANTARAN

  • Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. 
  • COD sekiranya perlu jika anda berhampiran dengan kawasan saya.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Vitamin Shaklee Anda


Nur Amalia Binti Hasan Zaki (CikguLia)
SMS/WhatsApp : +601110686030
Personal FB :Amal Liya
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : @vitamin.cikgu
Email : nuramalia1431@gmail.com


"A Journey Of A 1000 Miles Begins With A 1st Step" ~LaoTzu~

20 February 2018

6 Sebab Kenapa Wajib Beli Shaklee Dari Team RYG

6 Sebab Kenapa Wajib Beli Shaklee Dari Team RYG

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Lia nak kongsi beberapa point kenapa anda tak digalakkan beli Shaklee di e-commerce. Orang sekarang kan hipster. Nak beli barang klik-klik je kat Lazada, 11street, Shoppee. Ini adalah sebahagian e-commerce yang Cikgu Lia boleh sebut. 

Tapi korang sangat tak digalakkan beli Shaklee melalui e-commerce. Kenapa?Takut sale merudum ke? Bukan! Tapi sayang duit korang tu. Korang beli vitamin lepas tu takde panduan yang betul daripada pengedar bertanggungjawab, korang salah makan, vitamin tak berkesan, korang membazir!


6 Sebab Kenapa Wajib Beli Shaklee Dari Team RYG


6 sebab kenapa anda perlu beli dengan pengedar sah Shaklee :


1. PENGETAHUAN TENTANG SUPPLEMENT : 

Semua pengedar Shaklee mempunyai pengetahuan tentang supplement sebab kami semua hadiri kelas bimbingan, kelas nutrisi dan ada close group kami sendiri untuk kami belajar tentang supplement, vitamin, nutrisi, penyakit dan yang berkaitan. Kalau beli di e-commerce, kita beli melalui sistem/robot. Tak boleh nak tanya apa-apa soalan. Terus klik dan bayar. Cepat tapi berbaloi, kah? Kang salah beli vitamin, rugi!

2. KONSULTASI DAN PEMILIHAN VITAMIN SESUAI : 

Semua pengedar Shaklee akan beri konsultasi yang terbaik pada anda mengikut masalah kesihatan yang dialami. Bukannya memandai anda google dan beli. Tapi perlukan nasihat. Kami bukan doktor atau pegawai perubatan, tapi seperti point 1, kami ada pengetahuan tentang supplement dan apa yang sesuai dengan anda. 


3. AFTER SALE SERVICE : 

Pengedar Shaklee akan follow up customer untuk pastikan customer dapat kebaikan dan kesan positif daripada pengambilan supplement Shaklee. Andai kata ada masalah (kerap membuang akibat proses detoks), anda ada medium untuk bertanya. Bukan jual dan lesap. Lepas tu anda terkial-kial. Jika beli melalui pengedar sah, anda boleh bertanya berjuta soalan. Kami jawab tanpa jemu. Best kan. Konsultasi pula FREE.


4. DISKAUN HARGA RUNTUH : 

Selalunya pengedar sah Shaklee ini akan beri harga dan diskaun untuk setiap belian. Berbaloi jika beza harga tak seberapa berbanding di e-commerce tapi risiko yang perlu ditanggung anda besar. Antaranya:

Harga murah, tapi tak tahu cara makan. Anda tak dapat kesan yang baik, RUGI!

Harga murah, tapi stok tak original. Diisi vitamin tah dari mana, anda nak cari balik penjual? MUSTAHIL. Sebab anda beli melalui e-commerce (orang tengah)

Harga murah, tapi expired date dah dekat. Anda nak tukar? TAK DAPAT! Kami pengedar sah mendapat stok terbaru dan pastinya original dari HQ Shaklee

5. LEBIH ARIF DAN LEBIH BERPENGALAMAN :

Kebanyakan pengedar Shaklee adalah pengguna tegar Shaklee. Jadi mereka lebih arif dalam produk Shaklee serta boleh share pengalaman mereka sendiri. Kami bukan sekadar menjual tetapi kami share sekali testimoni kami sebagai pengguna tegar Shaklee 

Anda dah berbelanja banyak untuk supplement shaklee anda kan? Mestilah anda nak konsultasi yang terbaik? Betulkan? Jadi google atau search pengedar Shaklee yang aktif ber-Shaklee & berilmu supaya anda dapat kesan baik yang maksimum dengan Shaklee.

Macam Cikgu Lia ni dari anak yang kedua sampai anak tiga duk pulun makan Shaklee. Ambil Full Set Detox untuk kawal resdung dalam badan. Dulu muka pun naik macam kulat kulat resdung. Herba Blend Cream tenyeh kat muka tanpa gagal. Set anak sembelit untuk yang anak kedua iaitu Meal Shakes. 

Hampir semua produk Shaklee Cikgu Lia makan. Kecuali pencuci pinggan (Hand Dish Wash) dengan pencuci serbaguna (Basic H2) Cikgu Lia tak makan la. Heee. Yang tu Cikgu Lia guna. Multi Purpose tau. 


Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Lia. Nak mudah WhatsApp je Klik +601110686030. 


MENGAPA PERLU BELI DARI SAYA?
  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya.
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

PENGHANTARAN
  • Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. 
  • COD sekiranya perlu jika anda berhampiran bandar Kluang, Batu Pahat atau Mersing. 

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.



KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Rakan Shaklee Anda


Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +601110686030
Personal FB :Amal Liya
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : @vitamin.cikgu
Email : nuramalia1431@gmail.com

19 February 2018

Siapakah Artis Ambil Shaklee 2018?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Penangan vitamin Shaklee ni ramai juga artis yang ambil Shaklee. Entry yang lepas Cikgu Lia dah jumpa 15 orang Artis. Hari ni nak kupas la sikit tentang sorang artis yang ambil Shaklee ni. Siapa lagi?? Asyraf Muslim la.

Kita jengah kejap apa Vitamin yang Asyraf Muslim ni beli dari Master Hj Roslan.

1. Enegizing Soy Protien
2. Vita Lea Iron Formula
3. Ostematrix
4. Vitamin C Sustained Release
5. Alfalfa Complex
6. Vita Lea For Children
7. Meal Shakes
8. Carotomax
9. Vivix

Banyak juga ni kan. DAn of course la Asyraf Muslim Free Membership dengan belian 200 uv ke atas. Bijak berbelanja untuk Isteri isteri dan anak anak. Jom kita lihat gambar beliau : 


Siapakah Artis Ambil Shaklee 2018?

Siapakah Artis Ambil Shaklee 2018?

Siapakah Artis Ambil Shaklee 2018?

Siapakah Artis Ambil Shaklee 2018?

Siapakah Artis Ambil Shaklee 2018?

Siapakah Artis Ambil Shaklee 2018?

Siapakah Artis Ambil Shaklee 2018?


MENGAPA PERLU BELI DARI SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.
  • Saya juga akan memberikan cadangan vitamin mengikut badget kemampuan anda.

KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan ID: 1255688
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram KLIK LINK : +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya.
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

Jika anda berminat membuat pembelian vitamin Shaklee secara online menggunakan Kad Kredit/Kad Krebit anda? Boleh klik imej dibawah :


Atau Daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 
Boleh klik imej bawah untuk Daftar Express jadi ahli Shaklee.



PENGHANTARAN

  • Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. 
  • COD sekiranya perlu jika anda berhampiran dengan kawasan saya.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Vitamin Shaklee Anda


Nur Amalia Binti Hasan Zaki (CikguLia)
SMS/WhatsApp : +601110686030
Personal FB :Amal Liya
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : @vitamin.cikgu
Email : nuramalia1431@gmail.com


"A Journey Of A 1000 Miles Begins With A 1st Step" ~LaoTzu~

18 February 2018

15 Artis Dan Shaklee

Assalamualaikum. Salam Sejahtera semua. Didoakan semoga semua rakan rakan yang membaca post ini dimurahkan rezeki hendak Nya. Ameen. 

Alhamdulillah kali ni Cikgu Lia nak reveal la sikit tentang artis artis yang suka dan memang mengamalkan vitamin Shaklee. Memang korekla sana sini cari semata mata untuk Cikgu Lia nak tunjukkan pada semua. 


15 Artis Dan Shaklee

Jom kita tengok ada 15 testimoni bergambar Artis yang dapat Cikgu Lia jejak :


15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 1 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 2 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 3 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 4 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 5 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 6 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 7 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 8 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 9 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 10 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 11 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 12 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 13 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 14 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

15 Artis Dan Shaklee
ARTIS 15 CONSUME VITAMIN SHAKLEE

MENGAPA PERLU BELI DARI SAYA?
  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.
  • Saya juga akan memberikan cadangan vitamin mengikut budget kemampuan anda.

KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan ID: 1255688
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram KLIK LINK : +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya.
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

Jika anda berminat membuat pembelian vitamin Shaklee secara online menggunakan Kad Kredit/Kad Krebit anda? Boleh klik imej dibawah :


Atau Daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 
Boleh klik imej bawah untuk Daftar Express jadi ahli Shaklee.



PENGHANTARAN

  • Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. 
  • COD sekiranya perlu jika anda berhampiran dengan kawasan saya.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Vitamin Shaklee Anda


Nur Amalia Binti Hasan Zaki (CikguLia)
SMS/WhatsApp : +601110686030
Personal FB :Amal Liya
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : @vitamin.cikgu
Email : nuramalia1431@gmail.com


"A Journey Of A 1000 Miles Begins With A 1st Step" ~LaoTzu~
Osemsuplemen © . Template by MaisarahSidi.com